У російському Єйську військовий літак Су-34 впав на багатоповерхівку. Відео

 

 

 

 

Увечері 17 жовтня в російському Єйську військовий літак Су-34 впав на багатоповерхівку під час набору висоти, є загиблі та поранені.

Джерело: ТАСС з посиланням на Міноборони РФ, The Bell

Російський літак Су-34 під час набору висоти зазнав аварії в Єйську. Він упав на багатоповерхівку за адресою вул. Комуністична, 20/1. 

Причиною аварії, як стверджують в Міноборони Росії, стало загоряння одного з двигунів під час зльоту. Екіпаж встиг катапультуватися.

Російські ЗМІ повідомляють, що після падіння літака на житловий масив у Єйську було чутно кілька вибухів. У Міноборони уточнили, що на місці падіння Су-34 у дворі одного з житлових кварталів сталося загоряння палива літака.

3 людини загинули, 19 госпіталізовано. Через падіння літака пожежею охоплено з першого по дев’ятий поверх житлового будинку, евакуйовано близько 100 осіб. Семеро дорослих і одна дитина перебувають у важкому стані, вони отруїлися продуктами горіння. 


Інтернет-видання The Bell повідомляє, що катастрофа Су-34 в Єйську – вже щонайменше десята небойова втрата в російській військовій авіації за неповні вісім місяців війни в Україні. 

УП
Фото/відео з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь