Ніжинці прийшли на комунальну нараду: обговорювали відключення електроенергії у місті

 

 

 

 

На нараді з керівниками комунальних підприємств під головуванням першого заступника міського голови Федора Вовченка були розглянуті питання в організації якісної роботи комунальних підприємств в умовах воєнного стану.
Обговорювали питання опалювального сезону, забезпеченість генераторами та паливом усіх закладів критичної інфраструктури для сталої роботи.


На нараді були присутні керівники обслуговуючих компаній міста та підприємств критичної інфраструктури.


Нагальним питанням наради було питання аварійних та планових відключень електроенергії у місті. На нараді були присутні мешканці вулиць Франка та 3-й Мікрорайон.

Представники РЕМу надали їм відповідні роз’яснення щодо їхніх звернень. Екстрені відключення застосовані зараз по всій країні. Зараз у енергетиків задача забезпечити критичну інфраструктуру та стабілізувати систему, щоб не було ще більших ушкоджень. На жаль, ці відключення не можна підлаштувати під потребу населення. Слід розуміти, що у нас попереду непроста зима. Готуватися до неї слід уже зараз, і морально та психологічно в тому числі.
Федір Вовченко наголосив, що головне завдання – забезпечити максимально стабільну роботу житлово-комунальної інфраструктури цієї зими, зважаючи на воєнний стан. Адже якісна підготовка до зими залежить від злагодженої роботи усіх комунальних служб та відповідальності кожного мешканця громади.
По завершенню наради Федір Вовченко дав ряд доручень керівникам комунальних підприємств та обслуговуючих компаній.

Ніжинська міська рада

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь