Херсон – це Україна! Команда однодумців з допомогою відвідала звільнені землі. Фото

 

 

 

 

Змучене, але нескорене місто Херсон перебувало під окупацією рашистів з 24 лютого… 11 листопада ЗСУ повернули місто під контроль України. Днями радник міського голови, депутат міської ради Сергій Охонько з однодумцями відвідали звільнений Херсон. Мета поїздки – допомогти людям, які 8 місяців жили в страху та під прицілом ненависного ворога…

Сергій Охонько ділиться враженнями:

“Херсон – Україна! Тут це відчувається на кожній вулиці, у спілкуванні з кожним мешканцем🇺🇦

Слава нашим ЗСУ за звільнення наших земляків, нашої рідної землі! Сьогодні маємо завдання допомогати Херсонщині повертатися до нормального життя. З цією метою і приїхали сюди.

📍Від усієї команди передали вдячність нашим захисникам з передової у вигляді сучасних бронежилетів 🦾 .

Дякую за постійну допомогу і небайдужість Львівському оборонному кластеру, Ганні Крисюк, Міжнародний штабу допомоги українцям (МШДУ). Ці люди роблять величезний вклад в перемогу України! 🙏🇺🇦 Нехай завжди з ними буде добра вдача та людьська вдячність 🤝📍

Обладнання та медикаменти разом з Валерієм Дубілем передали до обласної клінічної лікарні (вдячний БФ “Надія” та своєму колезі Антон Яценко🤝).

📍Привезли допомогу для людей та тварин (географію своєї роботи розширив волонтерський центр Петро і Мазепа / P&M / Петр и Мазепа, подяка Дмитрий Подтуркин за всі добрі справи).

Відвідавши Херсон, зробив один висновок – назавжди може бути лише те, що у наших серцях – і це Україна🇺🇦❤️

Слава ЗСУ!!! Все буде Україна!!!”.

Фото зі сторінки Сергія Охонька

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь