Роботи тривали майже 2 роки: реконструкцію вулиці Гоголя офіційно завершено

 

 

 

 

Сьогодні, 15 грудня, дата офіційного завершення реконструкції та відкриття пішоходної вулиці Гоголя.

За результатами капітального ремонту дороги протяжністю в 574 метри було вкладено плитку – 9372 м², вимощено дубову мостову – 83,2 м², а також відреставровано старовинну бруківку (4 ділянки) – 57,7 м².

Крім того встановили ліхтарі, смітники та висадили дерева червоного клену.

Нарешті завершений маштабний проект по реконструкції нашої головної, історичної вулиці імені Гоголя. Незважаючи на воєнний стан та бойові дії, ми вирішили завершити роботи, які тривали майже 2 роки. Я дякую всім, хто працював над цим проектом“, – міський голова Ніжина Олександр Кодола.

Робота тривала із серпня минулого року, а завершили її місяць тому: “Планували раніше, але терміни змінились у зв`язку із воєнним станом. По проекту також було кілька корегувань. Ні одна реконстріукція не відбувалась за початковим проектом, все вирішується у ході роботи“, – говорить підрядник Микола Медвідь.

Як розповів секретар міської ради Юрій Хоменко, на реалізацію реконструкції вул. Гоголя пішло багато зусиль: сотні корегувань та нарад. Навіть комісія по заміні дерев працювала майже 4 місяці.

Мені приємно, що я взяв участь у цьому проекті, адже це перший за останні 30 років потужний проект, який став основою системної роботи по створенню комфортних для людей тротуарів. Я впевнений, що разом з міським головою та командою ніжинської громади ми зробимо ще дуже багато важливих для міста проектів“, – підсумував радник міського голови, депутат міської ради Сергій Охонько.

Нагадаємо, що попереду на вул. Гоголя чекає другий етап реконструкції, зокрема з`явиться мурал, який буде демонструвати старовинну вулицю, та проведуть ремонт фасадів.

Дарина Кузнєцова

Фото автора

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь