Вітаміни від тривожності: як вибрати ефективні препарати?

Страхи, емоційні переживання, постійне життя у стресі – все це негативно позначається на здоров’ї. Але якщо тривога долає, не варто відразу поспішати за снодійним чи седативним: краще розпочати лікування з придбання поживних речовин, які м’яко впливають на організм, поступово усуваючи дефіцити та нормалізуючи роботу всіх органів та систем. А з покупкою необхідних ліків допоможе інтернет-аптека https://a.com.ua/ – це чудова можливість замовити медичні препарати за зниженою ціною.

інтернет-аптека

Риб’ячий жир

Omega 3-6-9 рекомендовано приймати кожного дня, періодично роблячи перерву раз на кілька місяців. Властивості цього продукту справді унікальні:

  • підтримка організму під час активного зростання;
  • відновлення судинних стінок;
  • благодійний вплив на організм та зміцнення імунітету.

Препарат підходить пацієнтам у будь-якому віці: серія для дорослих та дітей часто відрізняється виключно дозуванням, а також формою: солодкі мармеладні вироби замість звичних капсул. Але незалежно від оформлення Омега-3, надмірну тривожність вона успішно знижує.

Вітаміни групи B

Саме цю категорію корисних речовин неврологи рекомендують приймати пацієнтам. Секрет у позитивному впливі на нервову систему, який особливо яскраво проявляється при прийомі:

  • пантотенової кислоти (B5);
  • біотину (B7);
  • ціанокобаламіну (B12).

Вітамінні комплекси на основі групи B краще купувати в комплексі з магнієм та вітаміном C – це базова схема, яку призначають для боротьби з хронічним стресом та втомою, безсонням, підвищеною тривожністю, а також у період підвищених розумових та фізичних навантажень. Тривалість прийому такої схеми – щонайменше 4-6 тижнів. Вітаміни краще вживати у другій половині дня, оптимально перед відходом до сну.

Магній

Обов’язковий для прийому при надмірних фізичних чи розумових навантаженнях. Допомагає розслабитися і налагодити сон, знімає біль у м’язах, позитивно впливає на загальний емоційний стан.

Вітамін D

Сонячний мікроелемент, який рекомендовано приймати на постійній основі, роблячи короткострокові перерви. Згідно з дослідженнями, жителі регіонів з помірним кліматом відчувають його дефіцит – і це легко перевірити за допомогою спеціального аналізу на вітамін D. У поєднанні з магнієм, вітамінами групи B працює максимально ефективно – і швидко усуває підвищену тривожність.

В інтернет-аптеці «Apteka.com» необхідні добавки можна придбати окремо, підібравши оптимальне дозування, або вибрати універсальний вітамінний комплекс, який призначений для боротьби з нервовими розладами та позитивно впливає на нервову систему.

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь