Як на Ніжинщині щедрували та майже 30 тисяч для ЗСУ зібрали!

 

 

 

 

Зазвичай щирі серцем до людей та щедрі на гостинці мешканці Селищенського старостинського округу Мринської територіальної громади цього року були особливо прихильні  до своїх колядників та щедрувальників з самодіяльного колективу «Родина».

Ще б пак, адже його учасники наперед оголосили, що всі зібрані в ході проведення цих обрядових дійств кошти будуть передані для наших захисників.

Повідомляє Нежатин.

Отож не зважаючи на те, що у трьох селах цього старостинського округу проживає чи не найменше жителів, усього близько п’ятисот, та усією «Родиною» зібрали майже тридцять тисяч гривень.

Звісно, наших талановитих аматорів сільської сцени чекали в кожній оселі, та, на жаль,  обійти усіх вони не змогли просто фізично. Та це не біда, долучитися своїми донатами  сільчани завжди зможуть під час наступного чергового оголошеного волонтерами збору гуманітарної допомоги. А поки що про всі зібрані по Селищенському старостату кошти очільниця громади Людмила Борисова разом з працівниками старостату звітують перед мешканцями.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь