Комунальні підприємства Ніжина модернізується. Фото

 

 

 

 

Місцева влада продовжує зміцнювати комунальні підприємства Ніжина. Зразу на три підмітальні машини Texas Smart Sweep та два трактори  Lovol FT, які мають щітки та відвали, збагатилася їхня матеріально-технічні бази. Комунальна техніка куплена за рахунок бюджету громади.

Без сумніву – машини і трактори прискорять прибирання територій міста, зроблять життя для ніжинців більш комфортним. Адже трактор за своєю продуктивністю здатний замінити бригаду з 10-12 чоловік, а щітки – 5 чоловік відповідно. Дана техніка стане в нагоді працівникам підприємств як в літній, так і в зимовий час.

Передаючи комунальникам документи на  дану техніку, міський голова Олександр Кодола висловив сподівання, що жителі Ніжина побачать позитивні зміни на вулицях вже у недалекому майбутньому.

Історичним моментом назвав цю подію для комунальників і Владислав Корман, директор КП “СЄЗ”. Бо, незважаючи на надзвичайні обставини в країні, керівництво міста віднайшло кошти для модернізації технічного парку комунальним підприємствам. Старт – відмінний.

Олександр Василенко, фото автора

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь