Бібліотеки Мринської громади отримали сучасні українські книги 

 

 

 

 

Дорослі чи малі – ми всі відчуваємо хвилювання, коли тримаємо в руках подарунок і замислюємося, що може приховувати яскраве пакування. Книжки як подарунки цінуються набагато більше, ніж інші речі. Адже це дарунок із великим потенціалом! Література має силу запалити іскру цікавості та творчості, розширити кругозір і зробити нас більш відкритими до світу та людей. Книга була і залишається незамінним супутником людини, її мовчазним радником, всезнаючим помічником, невичерпним джерелом мудрості.

Дата святкування Всесвітнього дня книг та авторського права, який увійшов у міжнародний календар за рішенням ЮНЕСКО в 1995 році – 23 квітня. Своїм цей день вважають автори, видавці, вчителі, бібліотекарі та всі, хто причетний до книжкової справи.

Отож і відзначити його можна, подарувавши книги бібліотеці! Власне, саме так і зробив генеральний директор ТОВ «Носівка Агро» зі своїм колективом та за фінансової підтримки Благодійного фонду “Агропросперіс”, подарувавши Мринській публічній бібліотеці з філіями в селах Лихачів, Хотинівка, Плоске, Селище, Роздольне омріяні сучасні книги українською мовою! 

Колектив бібліотеки безмежно вдячний за поповнення бібліотечного фонду. Подаровані книги допоможуть у забезпеченні освітнього процесу, відродженні культури та духовному зростанню і обов’язково знайдуть свого читача. Нехай ваші добрі справи повернуться сторицею! 

Уклінно дякуємо всім за тепло сердець, доброту, розуміння, любов до книги і читання.Завітайте до нашої бібліотеки зі своїми друзями та близькими. Будемо читати разом!

Юлія Байда.

На знімку: юні книголюби разом зі своїми благодійниками.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь