Шляхом до олімпійських вершин

 

 

 

 

Після нещодавньої реконструкції на стадіоні спорткомплексу «ДЮСШ» в Носівці можна вже проводити змагання всеукраїнського рівня. А минулого тижня на його бігових доріжках змагалися юні легкоатлети з 14 команд Чернігівщини – під патронатом обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України тут проходили змагання обласного етапу V літньої Гімназіади України 2023 року з легкої атлетики.

Про це повідомляє пресслужба міської ради.

Відкрила захід перший заступник міського голови Носівки Наталія Рубель. З привітальним словом перед учасниками виступив начальник КФВС МОН України Денис Закружний. Участь у відкритті також брали начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту міської ради Наталія Тонконог, депутат обласної ради Сергій Баришовець, головний суддя Віктор Рябов. Гімназіада стартувала урочистим відкриттям з Гімном України, хвилиною мовчання за загиблими воїнами-захисниками, завдяки кому маємо можливість органіізовувати такі заходи.

Програма заходу була різнопланова і дуже насичена за категоріями: біг на 100м, 110м,200м, 400м, 800м,1500м, естафета 100м, 200м,300м,400м, стрибок у довжину, потрійний стрибок,штовхання ядра, метання спису, метання диска.

Ці змагання, без перебільшення, стали ковтком свіжого повітря для юних легкоатлетів і їхніх тренерів. Старалися і викладалися на повну всі, панувала атмосфера доброзичливості, поваги на кожному секторі. А ще доброму настрою учасників сприяла по- справжньому тепла, сонячна, весняна погода і… відсутність сирени.

Всі дуже переживали: і учасники, і організатори, і безпосередні господарі змагань, тренери та керівництво ДЮСШ. Втім, все пройшло на високому рівні і стало справжнім святом спорту, грації, краси, результатом неймовірної праці юних спортсменів і їхніх тренерів. Разом з тим такі заходи відкривають для фахівців справжні спортивні перлини, які згодом стануть гордістю не лише тренера, закладу, громади, а й усієї України.

Звичайно, у спорті завжди є переможці, проте ніколи не буває переможених, адже кожне наступне змагання – це старт, який наближає до чергової перемоги, омріяної  спортивної вершини! Адже тут і справді варто було позмагатися за перемогу, адже кращі легкоатлети цього етапу будуть представляти Чернігівщину у Всеукраїнському фіналі Гімназіади, яка проходитиме 22-25 травня у Львові. 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь