На Ніжинщині продовжують боротись із великою водою

 

 

 

 

На території Борзнянської ТГ в зоні розливу розгорнуто мобільний спостережний пост.

Залучено спеціалізований автомобіль Богун 2-го спеціалізованого центру швидкого реагування ДСНС м. Львів. Залучено особовий склад 24 ДПРЧ 4 ДПРЗ ГУ ДСНС в Чернігівській області. Начальник відділу з надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та співпраці з правоохоронними органами Михайло Марченко спільно з начальником 4 ДПРЗ Вячеславом Степаненком та начальником 24 ДПРЗ Андрієм Фенотою провели моніторинг проходження весняного водопілля в районі.

У с. Ядути, де відрізані водою 32 будинки, була проведена зустріч з головою Борзнянської ТГ Ларисою Осадчук та обговорені проблемні питання.

Службовці мобільного спостережного посту залучаються до підвозу продуктів медикаментів та моніторингу обстановки. Допомога надавалась у перевезені 87 річної жінки для надання медичної допомоги.Також з робочою групою працювали представники червоного хреста. Були доставлені 32 продуктові набори та засоби гігієни для внутрішньо переміщених осіб, багатодітним родинам та особам похилого віку, які повністю відрізані водою.

На зображенні може бути: 8 людей та трава

Ніжинська районна військова адміністрація

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь