Благодійні концерти на підтримку ЗСУ

 

 

 

 

Минула субота була щедрою на материнську любов, лагідне весняне сонечко, тепло людських сердець й щире прагнення кожного допомогти українським збройним силам у боротьбі з  ненависним ворогом. Цього дня у багатьох містах та селах району відбулися  благодійні концерти, присвячені Дню матері. Так, у Носівському будинку культури відбувся великий благодійний концерт за участю  художніх колективів та окремих виконавців Носівського ліцею №1, школи мистецта, центру дитячої та юнацької творчості та міського будинку культури. І хоч вже після третьох  номера учасникам та глядачам довелося покинути  приміщення через повітряну тривогу, перервавши концертну програмі, зібрані близько 20 тисяч гривень благодійних коштів  підуть у скарбничку перемоги над ненависним ворогом.

На культурному фронті Мринської громади в ході проведення благодійної мистецької акції «Ми вдячні Богові за маму» також вдалося зібрати 13 тисяч гривень.

Щирими оплесками глядачі супроводжували кожен номер концерту на підтримку ЗСУ, який цього дня відбувся у Пісківському  сільскому будинку культури Бобровицької громади. Приємно, що захід відбувся у творчій співпраці народного жіночого ансамблю “Купальська квітка” міського будинку культури та новоствореного жіночого вокального ансамблю “Надія”Пісківського сільського будинку культури. Пісківчани щиро раділи за своїх талановитих земляків. Бурхливими оплесками зустрічали солістів Валентину ОЛЕШКО та Лідію СТРІЧАН.

Староста села Валентина ОЛЕШКО зачитала подяку від керівництва ЗСУ на адресу сільської громади за надану допомогу в плетінні сіток та від себе подякувала за активну громадську позицію своїм односельцям. Концерт завершився спільним виконанням пісні “Червона калина” двома прекрасними колективами та глядачами, що аплодували стоячи. На заході було зібрано 5 тис.500 гривень, які також будуть використані на допомогу ЗСУ.

Все буде Україна! Разом до Перемоги!

Фото учасників благодійних акцій взято з соціальних мереж закладів.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь