У Ніжині знову народився хлопчик-богатир!

 

 

 

 

Впродовж травня у Ніжинському міському пологовому будинку з’явилось на світ 55 дітей – 33 чудові хлопчики та 22 гарнесенькі дівчинки.

Богатир травня – хлопчик з села Володькова Дівиця Ніжинського району, який важить 4445 грамів. Він третя дитина у родині. Найменша вага (1490 грамів) у хлопчика з Ніжина. Малюк народився у останній день травня.  Він « поспішайка», народився  передчасно (на 29 тижні вагітності). У його мами це перші пологи. Після стабілізації стана на подальше доліковування дитина  переведена до Чернігівської обласної дитячої лікарні.

Географія роділь дуже широка. Вже традиційно найбільше у нас народжували жінки з Ніжина та Ніжинщини, також були породіллі з Носівщини, Борзнянщини, Ічнянщини, Прилуччини, Київщини, Сумщини, міст Носівка, Борзна, Ічня, Бахмут.

Переважно жінки народжували першу або другу дитину, але були й багатодітні матусі. У 22 жінок  це були перші пологи, у  трьох – треті пологи ще у трьох – четверті, в одній – щості. Усі інші жінки народжували другу дитину

Вітаємо родини з поповненням! Нехай ваші оселі заполонить дзвінкий дитячий сміх, веселі витівки та різноманітні приємні клопоти. Здоров’я, миру, щастя та любові! Хай ваші діти будуть щасливі та здорові!

За травень у нашому закладі зроблено 15 кесаревих розтинів та 34 великі гінекологічні операції. Усі жінки почуваються добре.

Ніжинський ПБ

Фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь