Заступник міського голови Ніжина погостював у Іматрі?..

Із неофіційних джерел надійшла інформація про те, що заступник міського голови міста Ніжина, Федір Вовченко, днями відвідав Фінляндію, а саме – місто Іматра. Повідомляють також про те, що міський голова Олександр Кодола теж нещодавно перебував за кордоном, проте про його візит ніде не було поінформовано громаду.

Щоб з’ясувати, чи насправді гостював пан Вовченко за кордоном, і що було метою його візиту та чи вдалося реалізувати, сподіваємося, робочі плани, ми зателефонували Федору Івановичу і запитали прямо, чи відвідував він днями це місто. “Ні”, – після паузи сказав заступник і для подальшої розмови запросив журналістів до себе в кабінет наступного дня.

Утім, повноцінного діалогу не склалося.

З перших слів Федір Іванович наполіг на тому, що писати статтю не треба, і пояснив це так: “У світлі останніх подій я ніяких коментарів давати не буду. Взагалі. Зараз вириваються фрази з контексту, я не хочу цього, тому жодних коментарів давати не буду”.

На цьому розмову було закінчено. Однак, незрозуміло, світло яких подій мав на увазі пан Вовченко? І що такого секретного в тому, щоб інформацію було висвітлено, щоб громадськість була ознайомлена з візитами за кордон керманичів нашого міста?..

Влада стає все більше закритою. Це говорить ні про що інше, як про те, що демократичні процеси в Ніжині зупиняються… А тиск на ЗМІ – поширюється, блокуються групи в Фейсбук, які критикують владу, роботу сайтів атакують боти…

До речі, цікава деталь: при розмові був присутній речник міського голови Семен Пустовіт, який координує роботу всіх ЗМІ. Він чув запитання, але ніякої інформації не додав.

Фото ілюстрове

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь