На Ніжинщині знову білий Янгол…

З невимовною тугою та смутком сприйняли ми звістку про смерть Героя, уродженця Борзни Всеволода Ростиславовича БОДУНА.

Воїн 77-ї окремої аеромобільної бригади загинув під час виконання бойового завдання із захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України на Донецькому напрямку.Народився Всеволод Бодун 30 грудня 1980 року.

Навчався у Борзнянській середній школі, далі – у спеціалізованому класі ДЮСШ «Юність» у Чернігові. Здобув вищу освіту у Національному університеті «Чернігівська політехніка». Згодом став студентом Національного університету «Чернігівський колегіум».

Найбільшим захопленням Всеволода був спорт, любов до якого прищепив змалку батько, Ростилав Васильович. Він привчав сина бути не тільки сильним та витривалим, але й справедливим, товариським, щирим.Коли юного хлопчика привели на заняття в Борзнянську ДЮСШ, тренери одразу ж помітили, що Всеволод стане не тільки гарним футболістом, а матиме організаторські здібності: він умів своєю грою запалювати інших.

За свою футбольну кар’єру Всеволод Бодун захищав кольори борзнянського «Пайовика», «Газовика», «Юності», «Лісовика» у чемпіонатах Борзнянщини. На обласному рівні вдягав футболку менської «Інтерагросистеми», борзнянської «Юності».

Виступав також у складі ветеранської команди чернігівської «Десни».З лютого 2019 року Всеволод Ростиславович працював тренером-викладачем спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з футболу «Юність».На початку повномасштабного вторгнення Всеволод здійснював активну волонтерську діяльність, разом із друзями вивезли з Чернігова більше 600 цивільних людей. Окрім того, наш земляк допомагав у постачанні хліба на свою малу батьківщину.Після деокупації Чернігівської області повернувся до тренерської діяльності. Наприкінці 2022 року вступив до лав ЗСУ.

Висловлюємо щирі співчуття родині загиблого Захисника. У скорботі та молитві низько схиляємо голови, розділяючи невимовний біль втрати.

Прощання з Героєм відбудеться 25 листопада 2023 року в місті Чернігові: о 10 годині в моргу по вул. Пирогова, а відспівування об 11:00 в храмі на кладовищі «Яцево».

Пам’ять про Захисника України буде жити вічно серед нас. Герої не вмирають!

Прес-служба Борзнянської територіальної громади

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь