Звірство: в лікарні на Ніжинщині помер побитий сином чоловік

Днями у Бахмацькій міській лікарні помер 85-річний Іван Марундик із сусіднього села Курінь. Уранці 18 листо­пада його доправили в травматологію у вкрай тяжкому стані. Як з’ясувалося, старенького безжально побив власний син — 53-річний Володимир Марундик.

Односельці розказують, що Володи­мир родом із Куреня. Тут виріс, одружився. У першому шлюбі прожив із дружиною майже 25 років. Вона працювала вчи­телькою в місцевій школі, а він — спершу бджолярем, потім охоронцем у Києві, піз­ніше, підробляв на фермі. Мають дорослих сина і дочку.

Років із десять тому у Володимирового батька стався інсульт, після якого він май­же перестав ходити, отримав «групу». Тож, син забрав його до себе. Та в 2019-му Во­лодимир із дружиною, розлучилися. При­чина банальна – часті сварки, непорозу­міння в сім’ї. Діти перебралися до мате­рі, а Володимир зостався з батьком. До­глядав за ним. З часом Володимир привіз у дім молодицю — Людмилу, одружив­ся з нею. У пари, запевняють селяни, все було нормально: жили тихо-мирно. Аж до останніх подій…
Ходять чутки, що незадовго до того, як побити батька, Володимир сильно по­сварився з дружиною. Людмила пішла з дому і подала заяву на розлучення.

А вже після цього (уранці 18 листопада) сусіди почули, що з хати Марундиків доносять­ся крики і незрозумілий стукіт. Набрали представників старостату. Ті приїхали ту­ди і виявили діда заледве живого. Сильно побитого… Викликали поліцію, «швид­ку». Медики забрали старенького в лікар­ню, де від отриманих численних травм він невдовзі помер.

Володимира ж право­охоронці закрили в ізоляторі. Йому оголо­сили підозру за ч. 2 ст. 121 ККУ (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричини­ло смерть потерпілого). Стаття передба­чає від 7 до 10 років позбавлення волі. Що стало причиною синового звірства — зараз з’ясовують слідчі.

Джерело: газета “Гарт”, Юрій Нікітін

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь