Сподівались до останнього… Носівка знову в жалобі й живим коридором шани зустрічає тіло Героя…

 

 

 

 

Болюча осінь 2022 знову приносить важкі новини.

8 вересня у зоні проведення бойових дій загинув наш земляк Олександр Ігорович Яницький. Підтвердження особи загиблого потребувало молекулярно – генетичної експертизи, повідомлення надійшло лише зараз. Всі до останнього сподівалися, але, на жаль, до 4 відділу Ніжинського РТЦК та СП м. Носівка надійшов документ – постанова про визнання тіла загиблого військовослужбовця Збройних Сил України як солдата Яницького Олександра Ігоровича.

Олександр Яницький, носівчанин, (23.12.1991 – 08.09.2022), був мобілізований 2 липня 2022 року, служив стрільцем-санітаром 1 десантно-штурмового взводу 9 десантно-штурмової роти, 3 десантно –штурмового батальйону, військової частини А0224 під час виконання бойового завдання в ході ведення бойових дій загинув в районі населеного пункту Новомихайлівка, Донецької області, залишившись вірним присязі у бою за нашу Батьківщину, виявивши стійкість і мужність у забезпеченні оборони України, захисту безпеки населення та інтереси держави у зв’язку з військовою агресією росії проти України.

Щиро співчуваємо у тяжкому, непоправному горі мамі Тетяні Степанівні, дружині Анастасії, синочку, всім рідним та близьким Героя.

Пам’ять про його життєвий подвиг житиме у пам’яті земляків вічно!

Вічна слава і світла пам’ять!Герої не вмирають!

Сьогодні Носівка живим коридором шани зустрічає тіло свого Захисника…

Поховано Олександра Яницького буде на кладовищі по вул. Спаська у Носівці. Прощання та церемонія поховання відбудеться завтра, 5 листопада, о 13.00

За матеріалами пресслужби Носівської міської ради

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь