Відійшла у засвіти ніжинка Яна Джафарова

 

 

 

 

Останній осінній день приніс до Ніжинської гімназії №3 сумну звістку: на 48 році життя відійшла у засвіти Джафарова Яна Анатоліївна, наша Яночка. Саме так називали її колеги, частина яких знала Яночку ще ученицею.

Після закінчення НДПІ їм. М. Гоголя Яна Анатолївна повернулася до рідної гімназії і працювала на посаді вчительки інформатики та математики. Сюди ж свого часу привела і своїх донечок – Анну, Юліану та найменшеньку Софійку, яку цьогоріч з любов‘ю і надією збирала до 1 класу.

Дуже рано обірвалася життєва доріжка прекрасної людини, гарної вчительки, турботливої матусі. До останнього родина, друзі, колеги та всі небайдужі допомагали Яні Анатоліївні подолати страшну недугу.

Маючи надію на зцілення, родина за підтримки волонтерів транспортувала Яну до Німеччини. Але, на жаль, дива не сталося… Відлетіло життя останнім осіннім листочком, теплим промінчиком сонця, лагідним подихом вітру…

Пом‘яніть у тихій молитві нашу Яну Анатоліївну, добру, щиру, завжди усіхненену і позитивну, Людину з великою душею і люблячим серцем. Саме такою залишиться вона у пам‘яті колег, друзів і знайомих.

Царство небесне праведній душі, нехай Господь дасть прихисток її душі, де спочивають праведники. Найщиріші співчуття рідним, донечкам, для яких вона стала Янголом-охоронцем.

Ніжинська гімназія 3 Ніжинської міської ради Чернігівської області

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь