До весни: квітникарі з КП “ВУКГ”завершили сезон

 

 

 

 

За вікном останній осінній день, а завтра починається календарна зима зі своїми снігопадами, хуртовинами та ожеледицею. З ранньої весни й до пізньої осені на підпорядкованих комунальному підприємству “ Виробниче управління комунального господарства ” міських територіях по утриманню зелених насаджень, працювали і дарували Ніжину всю красу чарівні квітникарі на чолі з фахівцем із ландшафтного дизайну Наталею Довгаль.

Кожного робочого дня їх можна було побачити на вулицях, у парках і скверах міста старанно виконуючих свою відповідальну та благородну роботу.

Останніми осінніми днями квітникарі з КП “ВУКГ” займалась повним спектром робіт з підготовки рослин до зимування: підрізанням, видаленням залишків, підв`язуванням, підживленням тощо, а також збором, сортуванням та висушуванням насіння квітів та декоративних рослин для подальшого використання його навесні. Роботи завершено, це означає, що прийшов час тимчасово попрощатися з квітникарями та озеленювачами, котрі якісно пропрацювали цей сезон у Ніжині. Як і завжди, ці милі квітникарі-озеленювачі з своєю головною задачею впоралися на всі 100%, а навесні ми зустрінемося з ними знову.

Комунальне підприємство “Виробниче управління комунального господарства” щиро дякує нашим квітникарям та озеленювачам за ту чудову та якісну роботу, що постійно проводилась на зелених локаціях Ніжина та з нетерпінням чекаємо їх на початку весни!

КП ВУКГ 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь