Носівщина в скорботі: війна забрала ще одне молоде життя

 

 

 

 


«І битись серце перестало, і тіло Воїна упало, щоби піднятись в вись…»
У реаліях сьогодення, багато чого можна подолати, але найболючіше – втрачати побратима, того, з ким ти певний час провів пліч-о-пліч.

З глибоким сумом і скорботою сповіщаємо, що жорстока війна з рашистами забрала молоде життя нашого земляка, ЗАХИСНИКА БАТЬКІВЩИНИ І НАШОГО ГЕРОЯ, мешканця села Лукашівка – МАКСИМА ВОРОБЙОВА.


Солдат Максим Воробйов (2.06.1985-30.12.2022), народився на Сновщині, де закінчив навчання у школі. Далі у мирному житті певний період проживав у столиці, працював старшим продавцем в «Епіцентрі».

Разом з дружиною Надією Василівною виховували двоє донечок, Сніжану і Мирославу.

Кілька років тому, родина Воробйових оселилася у с. Лукашівка нашої громади, придбали обійстя, облаштовували своє життя, мали багато планів і мрій. Вони б неодмінно збулися, якби не війна і не російські нелюди, що віроломно увірвалися в Україну і мали свої плани. Та їм ніколи не збутися, бо наші захисники мужньо стали на захист, даючи відсіч ворогу.

15 березня 2022 року він був мобілізований та був стрільцем-снайпером. А в передостанній день грудня, якраз у день народження меншої донечки, він не вийшов на зв’язок… Загиблого героя буде поховано в Києві.

Важко знайти такі слова, які б змогли зменшити душевну біль від втрати рідної людини…
Висловлюємо найщиріші співчуття рідним, близьким, друзям та побратимам полеглого воїна!
ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!!!
ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ ТА СЛАВА ВІДВАЖНОМУ ГЕРОЮ!

Реальна Носівщина

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь