“Сила матері” – сила духу

 

 

 

 

“Сила матері” – громадська організація в Носівці, яка була створена майже шість років тому.

Очолює ГО  Ірина Даценко, а її учасниками є матусі дітей з особливими потребами та інвалідністю. А об”єдналися вони, аби  підтримувати одне одного в складні часи, надавати одне одному весь спектр соціальної, психологічної, інформативної та правової допомоги, не “варитися” у своїх  бідах, а разом, спільно шукати шляхи їх вирішення, зокрема, й  у вищих владних кабінетах, звертатися до влади не тільки з проханнями, а й з пропозиціями чи побажаннями.

Як би там не було, а час та активна діяльність цієї громадської організації показали, що рішення цих людей об”єднатися, щоб протидіяти своїм житейським проблемам було  неабияк своєчасним. І хоч багато кому зі спілчан наразі доводиться зовсім не солодко, однак вони також знаходять час та бажання допомагати іншим.

Зрештою, не зважаючи на глибокий власний душевний біль їхні серця завжди відкриті до співпереживання, а самі жінки завжди готові прийти на допомогу іншим. Ось зараз, наприклад, спілчанки взялися шити подушки для бійців Збройних Сил України.

Може, вони й не найнеобхідніша річ на передовій, в окопі, але під час ротації відпочивати на них, виготовлених з такою любов”ю та вірою в нашу перемогу, однозначно приємно.  

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь