У Комарівці відбувся турнір з міні-футболу. Фото

 

 

 

 

«Поруч з Кумиром». Таку назву має традиційний турнір з міні-футболу, котрий проводиться у спортивній залі Комарівського ліцею щороку.

У попередні роки юні футболісти охоче змагалися в одних командах зі справжніми футбольними зірками – колишніми гравцями чернігівської «Десни»: Олександром Бабором, Дмитром Задерецьким, Дмитром Куликом, Іваном Крикніним… та місцевими знаменитостями – випускниками школи київського «Динамо» Олександром Безпалим та Олександром Шарилом.

Війна в нашій країні породила нових взірців дітей – наших доблесних захисників України, які зі зброєю в руках захищають нас від ворога.

Тому цьогорічними взірцями стали воїни ЗСУ, наші земляки, котрі у мирному житті захищали спортивну честь ФК «Фортуни» та ФК «Берестовець» – Юрій Воронін, Олександр Панішев, Максим Юнусов та Олександр Куделя. Нагороди розіграли в двох вікових категоріях. Грали по коловій системі.

В кожній грі була боротьба, відчувалося що на майданчику разом з дітьми грають справжні воїни Збройних Сил України!В старшій групі перемогла команда Юрія Вороніна, друга команда Олександра Панішева, третя команда Максима Юнусова!

Серед молодших перемогла команда Олександра Панішева, друге місце команда Максима Юнусова, треті – команда Юрія Вороніна!В кінці змагань Кумири подарували дітям солодощі, а діти у відповідь подарували подарунки Кумирам (малюнки, листівки-побажання, обереги)!Турнір відбувся 5 лютого 2023 року з ініціативи ФК «Фортуна» та за підтримки Комарівської сільської ради.

Дякуємо нашим захисникам що відгукнулись на запрошення та подарували дітям позитивні емоції!Дякуємо Збройним Силам України за можливість проводити змагання!

Фортуна Комарівка

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь