Ніжин проведе в останню путь свого захисника

 

 

 

 

Із глибоким сумом наша громада зустріла гірку звістку – при захисті Батьківщини, вірний військовій присязі, у бою за Україну загинув Воїн та вірний син України КОТЛЯР Олексій Іванович, який був нашим земляком.

Мужній син Ніжина, з початком масштабної військової агресії, одним з перших, став до лав ЗСУ та, до останнього, боронив нашу землю від російських окупантів. На момент смерті йому було 36 років.

Народився Олексій 30 березня 1985 р. Закінчив ніжинську ЗОШ №11. У 2003 році, з червоним дипломом, закінчив Ніжинський професійний ліцей побуту та сервісу. Із 2012 року працював слюсарем-ремонтником в Інституті Нейрохірургії ім. АК. А.П.Ромоданова. Де до останнього і працював.

10 березня 2022 р. став до лав ЗСУ. Захищав Чернігів, далі Бахмут і Соледар. У Олексія залишилася дружина та двоє маленьких діточок: п’ятирічний син та чотирирічна донечка.

Ніжинська міська рада та усі земляки висловлюють щирі співчуття рідним і близьким, друзям, усім, хто знав Захисника. Кожна втрата – це невимовний біль, який терзає душу… Світла пам’ять та вічна слава тобі, Герою!

Церемонія відспівування та поховання відбудеться 22 лютого у Всіхсвятській церкві об 11-30.

Ніжинська міська рада

Фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь