Студія спортивних танців при Носівському будинку культури відновила свою роботу

 

 

 

 

Після річної вимушеної перерви, викликаної повномасштабним вторгненням російських військ на українську територію й тимчасовою частковою окупацією ними  Чернігівщини відновила свою роботу студія спортивних  танців «Extreme Energy” при Носівському будинку культури.

Повідомляє Нежатин.

Поки що  до занять повернулося дванадцять юних брейкдансистів, з якими досвідчений тренер Євген Васильєв провів три перших пробних занять, впродовж яких діти не тільки згадали свої попередні виступи – так-так, саме виступи, адже за  перші півроку свого навчання танцівники вже навіть встигли взяти участь в регіональному конкурсі з брейкдансу, а й встигли розучити нові рухи та позиції, такі, скажімо, «foot-work”«Octopus”як та інші, притамання панк та рок культурі.

До речі,  в числі шанувальників цієї популярної серед сучасної молоді данскультури є не тільки хлопчики, а й дівчатка.

-І батькам теж не варто хвилюватися, що рухи, які виконують в ході тренувать їхні діти, можуть бути небезпеччними для їхнього здоров’я, – розповідає директор будинку культури В’ячеслав Ворошилов, -перед заняттями вони проходять кілька обов’язкових інструктажів стосовно техніки безпеки, які з ними проводить дирекція закладу та тренер. Та й навантаження на організм аід час цих тренувань – оптимальні для їхнього віку.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь