Для жінок, що наближають Перемогу: на Ніжинщині відбувся благодійний концерт. Фото

 

 

 

 

“Народжена бути вільною!” – під такою назвою у Будинку культури села Талалаївки відбувся благодійний концерт за участю колективів та солістів закладу. Захід був присвячений жінкам громади, які щоденно в тилу допомагають нашим захисникам наближати Перемогу.

Вони плетуть маскувальні сітки, в’яжуть, шиють, готують, виготовляють свічки, збирають продукти, гроші та інші необхідні речі для бійців на передовій… Моляться і чекають на повернення додому своїх найрідніших чоловіків.

   У концерті взяли участь: ведучі Світлана Мунтянова та Сергій Юскевич, хореографічний колектив «Полісяночка» під керівництвом Марії Михальської, танцювальний колектив «Креатив» (керівник Світлана Сварська); солісти: Людмила Кокотюха, Богдана Марченко, Ірина Шевченко, Анастасія Кікнадзе, народний молодіжний ансамбль «Калинонька з перцем», керівник Максим Пархоменко та народний ансамбль троїстих музик «Перець», керівник Ярослав Петрик.

   З вітальним словом до присутніх звернулася керуюча справами Талалаївської сільської ради Марія Носенко, яка побажала всім здоров’я, довгоочікуваного миру і перемоги, впевненості у завтрашньому дні та спокою у людських серцях.

   Упродовж концерту вдалося зібрати 4000 гривень, що вкотре доводить небайдужість жителів громади та їхню готовність допомагати. Всі кошти будуть передані на потреби наших захисників.

   Дякуємо всім, хто долучився до заходу, в чиїх серцях кипить любов до України! Ви робите добру справу, а ваші великі серця захоплюють, надихають, спонукають та переконують, що разом ми – незламні, незборима сила! Лише разом і лише до нашої Перемоги!

Ніна Хребто, зав.відділом культури,сімї, молоді та спорту

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь