Працюємо наповну: вуличне освітлення під повним контролем!

 

 

 

 

Система життєзабезпечення Ніжина складається з багатьох взаємопов’язаних підсистем, що забезпечують життєво необхідні для населення функції. Однією з таких підсистем є вуличне освітлення міста. Як правило, міському жителю важливо, щоб зона його конкретного проживання була забезпечена нормальними умовами для проживання і безпеки. Вулична мережа є найважливішою складовою транспортної інфраструктури.

Ефективна експлуатація освітлювального обладнання із зниженням експлуатаційних витрат, підвищує надійність і довговічність роботи мереж, поліпшує умови проживання громадян.

З отриманням дозволу та вмиканням 1 березня вуличного освітлення у Ніжині на повну силу запрацювали 2 бригади електриків з дільниці освітлення вулиць міста на чолі з головним енергетиком Віталієм Оленченко комунального підприємства “Виробниче управління комунального господарства”.

Після усування всіх пошкоджень на шляху повного освітлення міста, електрики одночасно з монтажем нових ліній освітлення, почали роботу над заміною перегорілих та пошкоджених ламп та ліхтарів. Разом з ремонтом на трансформаторних підстанціях виконувалось підвішування проводів живлення та верховий огляд повітряних ліній на вулицях Ніжина.

Фактично за останні два місяці працівники КП “ВУКГ” виконали титанічну роботу заради забезпечення міста якісним вуличним освітленням, а саме:

  • Замінено 129 ламп на 37 вулицях;
  • Замінено 21 світильник (ліхтар) на 12 вулицях;
  • Демонтовано 150 метрів проводу;
  • Підвішено 600 метрів кабелю живлення на 8 вулицях;
  • Замінено 69 запобіжників з іншими ремонтними роботами на 14 трансформаторних підстанціях;
  • Виконано верховий огляд 130 кілометрів повітряних ліній з усуванням коротких замикань тощо;
  • Укладено 50 метрів підземного кабелю живлення;
  • Демонтовано 2 електричні опори та замінено 2 автоматичні вимикачі;
  • Замінено 12 натрієвих ліхтарів на 4 вулицях.

Слід окремо зауважити, що всі сигнали, які надходять до гарячої лінії КП “ВУКГ” за номером 068 272 62 32, стосовно пошкоджень на лініях освітлення міста, постійно опрацьовуються та усуваються згідно раціональної логістики та у порядку черги.

Роботи по забезпеченню міста якісним вуличним освітленням виконуються швидко та якісно, що є запорукою комфортного та безпечного пересування вулицями в темну пору доби як мешканців, так і гостей нашого славного Ніжина.

КП “ВУКГ”

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь