Допоможемо нашому Герою і подякуємо йому за мужність!

 

 

 

 

Наші Герої на зв’язку. Час від часу нагадують про себе. Просять не забувати їх. А то й допомогти… І це — правильно. Так мусить бути. І добре, що так є. Адже війна в розпалі, і наша підтримка для воїнів вкрай необхідна.

Не сумнівайтеся, вас, наші захисники, ми – пам’ятаємо! Допомагали і продовжуємо це робити. Як підказує совість і сумління. Усім, чим можемо – продуктами, одягом, грошима. Для звільнення України від ненависного ворога. Для остаточної Перемоги над ним!

Ось і нещодавно до Лосинівської громади звернувся наш земляк, воїн ЗСУ Микола Б. Про цього чоловіка можна вже писати роман. Військово-пригодницький чи військово-детективний. І обов’язково — у 2-х частинах.

Сюжетна лінія першої частини могла б перекинути нас у рік – 2014-й. Коли на сході України точилися тяжкі бої проти сепаратистів та їх щирих господарів з рф. Микола зі зброєю в руках тоді захищав суверенітет України. Виявив при цьому мужність і героїзм, за що був відзначений військовими орденами і медалями.

Друга частина твору закинула б нас у рік минулий. І знову ж Микола зі зброєю в руках на сторожі незалежності України. На цей раз він виконує відповідальні завдання командування у складі ДРГ (диверсійно-розвідувальної групи). Що це за група, здогадатися не важко. Слабаків там немає, морально занедбаних теж. Хлопці фізично досконалі, патріоти України на всі сто відсотків. Хоробрі, відважні, готові виконати найскладніші завдання командування.

Для виконання спеціальних завдань оперативна група має все необхідне.

-А от портативна рація не завадила б, – говорить Микола, – вона незамінна в умовах, де мобільний зв’язок майже неможливий.

Наш земляк Микола звертається до жителів Лосинівської громади з проханням — допомогти у придбанні портативної рації.

Даний прийомопередавач коштує немалих грошей, але це не повинно нас відлякувати. З миру по нитці, як говорить прислів’я…

Пам’ятаймо: До нас звернувся воїн-земляк, допомогти йому — наш святий обов’язок.

Подаємо реквізит для внесення коштів:

укргазбанк № 5355082107973941

Готівку приймає Центр дитячої творчості (Ольга Іванівна)

Подякуємо воїну-земляку Миколі Б. за його звитягу і палку любов до України!

На фото: Микола Б – захисник суверенітету України, воїн-земляк.                                                         Микола Борщ

Центральне фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь