У Ніжині реалізується проєкт «Розбудова інституційної спроможності сервісу «Університет третього віку»

 

 

 

 

Цей проєкт в нашій громаді реалізовується Програмою Розвитку ООН з метою неформальної освіти дорослих протягом усього життя, підтримки їх фізичних, психологічних та соціальних здібностей.

Хід ремонтних робіт в приміщенні Територіального центру соціального обслуговування Ніжинської міської ради, де реалізовується проєкт, проінспектувала заступник міського голови Ірина Грозенко.

На цьому етапі в приміщенні центру проводиться поточний ремонт для облаштування мультидисциплінарного простору «Університету третього віку» за кошти місцевого бюджету. Ряд будівельних матеріалів та дверей придбано за кошти депутатського фонду депутата обласної ради Ірини Грозенко. 💬

«Програмою Розвитку ООН із відновлення та розбудови миру, за фінансової підтримки Уряду Канади, закуплені меблі. Підходить до завершального етапу закупівля сучасного офісного обладнання.

Цей проєкт задовольнить потребу в навчанні осіб похилого віку, зокрема в сферах сучасних комунікацій, комп’ютерної та інформаційної грамотності», – розповіла директор Територіального Центру Інеса Шаповалова.

Ніжинська міська рада

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь