Комунальники прибрали ліс на Гуньках

 

 

 

 

Комунальне підприємство “Виробниче управління комунального господарства”, а саме працівники дільниці прибиральників міста взялися за прибирання міського лісу, що знаходиться по вулиці Прилуцька.

Прибиральники міста КП “ВУКГ” займаються регулярним прибиранням вулиць, скверів, парків та інших громадських місць, забезпечуючи чистоту та порядок у Ніжині. Однак, цього разу їхня увага була зосереджена на прибиранні міського лісу.

Ліс, який є джерелом чистого повітря, природної краси та багатства флори й фауни, був забруднений мешканцями та гостями Ніжина різного роду відходами та сміттям, що загрожувало його екосистемі.

Використовуючи свої знання та досвід, прибиральники зібрали 2 команди з метою очистити лісову територію від сміття. Цей процес вимагав від них не лише фізичних зусиль, а й спеціальних знань, оскільки деякі відходи були небезпечними для природи. Працівники були обладнані необхідними мішками для сміття та захисними засобами для забезпечення своєї безпеки.

Протягом дня працівники з великим ентузіазмом прибирали сміття, розкидане по всій лісовій ділянці. Вони пройшли крізь густий чагарник та важкі умови, демонструючи свою високу працездатність та відданість справі. В процесі роботи вони не тільки вивозили сміття, але й ретельно проводили сортування його, щоб максимально знизити його вплив на довкілля.

Працівники КП “ВУКГ” виявили неабияку витривалість та наполегливість у своїх діях, оскільки вони стикалися з різноманітним сміттям, включаючи пластикові пляшки, папір, скло, побутові відходи та навіть небезпечні хімічні речовини. Вони не тільки позбавили ліс від цих небезпек, але й зібрали велику кількість матеріалів, які можуть бути піддані подальшій переробці та утилізації, зменшуючи вплив на навколишнє середовище.

Їхні зусилля допомогли зберегти природну красу та екологічну рівновагу, вивезши близько 100 мішків різноманітного сміття, яке потенційно шкодило навколишньому середовищу.

Цей подвиг слугує прикладом для нас усіх і нагадує про важливість збереження природи та бережливого відношення до неї!

КП ВУКГ

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь