Вбив однорічну доньку, дворічний син вижив: жителя Чернігівщини засудили до довічного ув’язнення

 

 

 

 

Вдарив однорічну доньку головою об ґанок будинку, а дворічного сина бив руками та ногами й залишив замерзати у дворі: жителя Чернігівщини засудили до довічного позбавлення волі за вбивство однієї дитини та замах на вбивство іншої.

Про це повідомляє Офіс Генерального прокурора на своїй сторінці у Facebook.

Згідно з повідомленням, касаційний кримінальний суд у складі Верховного Суду відхилив доводи сторони захисту та залишив у силі рішення Чернігівського апеляційного суду, яким до довічного позбавлення волі засуджено жителя Чернігівщини за вбивство 1-річної доньки та замах на вбивство 2-річного сина (п. 2 ч. 2 ст. 115, ч. 2 ст. 15 п. 2 ч. 2 ст. 115 КК України).

Ювенальні прокурори у суді всіх інстанцій довели, що у жовтні 2015 року засуджений у стані алкогольного сп’яніння у дворі свого господарства вдарив немовля головою об ґанок будинку. Від травм дитина померла.

Після цього батько намагався вбити 2-річного сина, завдавши удари руками й ногами. Це спричинило переломи кінцівок, закриту черепно-мозкову травму у дитини. Непритомного хлопчика він залишив замерзати на дворі. Важкопораненого сина знайшла мати, та медики встигли врятувати життя дитині.

Не зважаючи на те, що засуджений заперечував свою вину, подаючи касаційні скарги, ювенальні прокурори надали до суду неспростовні докази вчинення особливо тяжких злочинів.

Суспільне

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь