26 авто ніжинська громада передала для посилення обороноздатності країни

 

 

 

 

Для забезпечення правопорядку на території громади для потреб працівників ніжинської поліції з міського бюджету були виділені кошти для придбання службового авто Renault Duster.

На зображенні може бути: автомобіль та текст

Загальна підтримка правоохоронних органів Ніжина з боку міської влади цьогоріч сягає вже 1 млн 500 тис грн, з яких 710 000 грн були виділена саме на придбання даного автомобіля, решта – для додаткових ресурсів, у вигляді паливно-мастильних матеріалів для службового автотранспорту Ніжинського районного відділу поліції.

Сьогодні, 23 червня, авто було передане особовому складу Ніжинського районного відділу поліції.

«В умовах повномасштабної війни РФ проти України, міська влада у Ніжині продовжує свою активну діяльність, одним із головних напрямків якої сьогодні залишається забезпечення захисту міста, безпеки громади та держави», – зауважив міський голова Олександр Кодола презентуючи нове авто працівникам поліції.

Аби проінспектувати новеньку автівку разом із особовим складом Ніжинського відділу поліції, до Ніжина прибув очільник Головного управління Національної поліції в Чернігівській області Володимир Нідзельський.

На зображенні може бути: 3 людини та текст

Він подякував владі Ніжина, громаді та депутатському корпусу за всебічну підтримку правоохоронних органів щодо забезпечення публічного порядку та безпеки громадян на території Ніжинської громади зазначивши, що Ніжин продовжує спільні заходи з райвідділом поліції для подальшого зниження рівня злочинності.

Минулого року на авто для правоохоронних органів Ніжинського відділу поліції було виділено 600 000 грн, на паливно-мастильні матеріали – 700 000 грн.

Ніжинська міська рада

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь