На Ніжинщині благодійники облаштують стадіон

 

 

 

 

9 липня 2023 року Лосинівську громаду з робочим візитом відвідала представник Програми DOBRE: старший програмний спеціаліст Наталія Сафронова. Метою її візиту була зустріч з молоддю громади для обговорення основних аспектів молодіжного проекту та проведення консультація щодо написання Молодіжного проекту.

Пані Наталія разом з селищним головою Анатолієм Стрільцем, відвідали центральний стадіон Лосинівки, де буде реалізований даний Проект.

Нагадаємо, що Молодіжна рада Лосинівської громади провела опитування щодо ідей майбутнього проекту. Із 10 запропонованих ідей було обрано 3 пріоритетні. Для Лосинівської ТГ команда Програми DOBRE погодила ідею молодіжного проєкту – Модернізація та облаштування стадіону в смт Лосинівка «Стадіон для всіх». Загальна сума проекту 10 000 доларів. На цю суму Програма DOBRE закупить необхідне обладнання.

Також Наталія Сафронова провела робочу зустріч з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств Лосинівської селищної ради щодо подальшої співпраці з Програмою DOBRE.

Захід проходив в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агенством США з міжнародного розвитку (USAID).

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь