Відповідь депутата Сергія Охонька на “закиди” міськради про маніпуляції

Почнемо!..

Сьогодні нашим ресурсом було опубліковано статтю Влада нічого не зробила, щоб у школах були своєчасно збудовані укриття.

Стаття – об’єктивна і чесна, чим, ймовірно, комусь і не припала до смаку…

М’яко кажучи, дивакувата і неадекватна реакція з боку влади не забарилася. Хворобливо-емоційний допис з’явився спочатку на сторінці першого заступника міського голови Федора Вовченка, нагадуємо, не корінного жителя і зовсім не ніжинця, а уродженця міста Кам’янське.

Далі – на офіційній сторінці Телеграм-каналу та на офіційному сайті місцевої влади, зі статті посипалися звинувачення у маніпуляціях. Незрозуміло в чому, звинувачують депутата Ніжинської міської ради Сергія Охонька.

Терпіти несправедливість? Та ні, Сергій Миколайович написав відповідь, щоб люди знали, яка ситуація є насправді:

“Дожилися … офіційний сайт публікує емоційні … ну да Бог з вами)

Шановний пан Вовченко, вам не смішно від написаного) , чесно як діти…

Але, якщо мене вже згадали, то дам відповідь , статті пишуть журналісти, які розуміються на матеріалі і в Ніжині, вони знають всі вулиці, всі проблеми і все що було і є… не те що деякі.

Перечитавши статтю, я так розумію про укриття ви мали на увазі , дам таку відповідь:

Ще минулого року я піднімав неодноразово питання на нарадах, де й Ви були присутні щодо укриттів. Ми виїжджали і до ЗОШ 9, так й до 15 школи де планували два громадських укриття. На жаль так ніхто до мене і не прислухався…потім весною з одеськими проектантами їздили, також все заглохло ..Потім разом були на зборах з батьками ЗОШ 5…в малому залі виконкому…

Підтвердження є в ЗМІ .. треба я пошукаю.Тільки вам це не потрібно, у вас інші приорітети і завдання.

Щодо переліку:1. Це державна програма від 28 квітня 2023 року Кабінет Міністрів України прийняв постанову №419 «Деякі питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на облаштування безпечних умов у закладах загальної середньої освіти», що регулює пр та порядок отримання коштів для ремонту або ж створення укриттів у закладах освіти.https://znayshov.com/…/umovy_dlia_otrymannia_koshtiv_na…

2.так 20.06.2023 ми возили гуманітарний груз нашим військовим у Херсонську область.А до чого тут це? Хто маніпулює?)))Рішення уряду було, про нього написано в статті…і я знаю яку роботу проводить Олександр Михайлович з Латвією. Це супер.

3. «Всі дії відносно облаштування критиків в постійній співпраці з батьківськими колективами…»- ось оце ваша маніпуляція. Бо це не відповідає дійсності. Бо батьки просили почати роботи по укриттям ще з минулого року і тільки в травні були почуті.Дане засідання проводилося в закритому форматі… не депутатів не запросили ні кого.

А потім коли виникають проблеми- винні для всіх депутати.І саме основне… Ви звинуватили мене особисто в маніпуляціях і намагаєтеся зіштовхнути з міським головою… якщо це раніше було у Вас🙃🙃🙃 в формі інтриг за спинами у виконкомі, то тепер ви вже переступили всі грані можливого.

Я розумію , що вся команда Камʼянського, яка приїхала керувати Ніжином не виконує в повному обсязі завдання, які перед вами поставили…але не доходьте до агонії…

Рекомендую бути чесними і все прозоро проводити.., тоді не треба буде нікого і звинувачувати.

Зла на вас не держу, думаю цей був емоційний вихід 🙏🇺🇦

Умови для отримання коштів на створення укриттів в школах

ZNAYSHOV.COMУмови для отримання коштів на створення укриттів в школах”.

Як бачимо, відповідь прозора і без інтриг, на відміну від посту першого заступника…

Робимо висновки!

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь