У Чернігові демонтують Епіцентр. Чи побудують на його місці новий?

 

 

 

 

На місці зруйнованого «Епіцентру» в Чернігові проводиться демонтаж конструкцій – повідомляють “Новини Чернігівщини“. Чи з‘явиться на його місці новий, поки не відомо.

У травні 2022 року на офіційному сайті компанії повідомлялось, про відбудову гіпермаркетів, які були знищені російськими військами. Суспільне повідомляло, що мова йшла про три повністю зруйновані заклади — у Чернігові, Маріуполі та Бучі, загальною площею 59 157 квадратних метрів, та два частково пошкоджені — у Києві та Харкові.

…Сьогодні ми, як ніколи раніше, повинні продовжувати роботу на економічному фронті, підтримувати країну та допомагати нашим військовим, які кожного дня захищають нас на передовій. Ми обов’язково відбудуємо усі зруйновані торгові центри мережі “Епіцентр“, адже ми забезпечуємо людей вкрай необхідними товарами та послугами. Віримо і працюємо для перемоги”, — заявила тоді співзасновниця ТОВ “Епіцентр К” Галина Герега.

В той же час про те, які станом на зараз плани будівництва гіпермаркету в Чернігові, в компанії поки не повідомляється.

Нагадаємо, гіпермаркет “Епіцентр” у Чернігові повністю згорів в результаті артилерійських обстрілів, які завдали по ньому російські війська наприкінці лютого.

Фото з сторінки в Фейсбук “Новини Чернігівщини

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь