Не словом – а ділом. Волонтери шведського міста Істад у співпраці з ГО «Волонтерський штаб «Наші люди всюди» допомагають ЗСУ

 

 

 

 

Ніжинські волонтери з ГО “Волонтерський штаб «Наші люди всюди» допомагають українській армії від 2014 року. З початку повномасштабного вторгнення керівниця ГО Тамара Стратілат налагодила зв’язки з шведським містом Істад.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу image-3-3.jpg

І ось уже вдруге Mats Johansson та Nalle Nilsson привезли до нашого міста  неймовірні подарунки для п’яти військових частин.

Тамара Стратілат Та Світлана Охріменко зустрічають колону з допомогою

Перш за все це техніка: три швидкі допомоги, польова кухня, всюдихід, евакуатор. Усі машини були повністю завантажені речами, які так необхідні зараз нашим захисникам. Це генератори, польові госпіталі, медикаменти, спецодяг, палатки та ще дуже багато чого – загалом список включає близько 100 позицій.

Техніка для військових, завантажена речами

Техніку та речі перед відправленням освятив владика, епіскоп Чернігівський та Ніжинський Антоній разом з настоятелем церкви Всіх Святих, військовим капеланом і волонтером отцем Сергієм.

Освячення

Тамара Стратілат, дякуючи шведським друзям за допомогу, подарувала їм пам’ятні подарунки, а представники військових частин нагородили подяками та грамотами.

Подарунки шведським друзям

Органи місцевого самоврядування на зустрічі з шведськими волонтерами представляв депутат Ніжинської міської ради Сергій Охонько, який подякував від імені громади за той величезний внесок, які роблять наші закордонні друзі для перемоги українського народу.

Вже третій день, не покладаючи рук, волонтери з ГО “ Волонтерський штаб «Наші люди всюди» розвантажували та сортують допомогу від шведських друзів та розподіляють згідно із запитами віськових частин.


Саме завдяки співпраці ніжинських волонтерів  з  іноземцями ця благодійна допомога для ЗСУ від усіх жителів міста Істад буде слугувати нашим воїнам у гарячих точках, де ведуться бойові дії.

ГО «Волонтерський Штаб «Наші люди всюди»  буде і надалі працювати та робити все, що в людських можливостях і навіть більше –  заради Перемоги! – стверджує Тамара Стратілат. А це людина, яка тримає слово.

Фото: Наталія РУЛЬОВА

Наталія РУЛЬОВА

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь