У Ніжинському вузі вітали працівників освіти. Фото

В актовій залі гоголівського корпусу Ніжинського державного університету відбувся захід з нагоди Дня працівників освіти.

Начальник відділу виховної роботи, соціокультурної діяльності та промоції Віталіна Скороход оголосила святковий наказ по університету. Ректор університету Олександр Самойленко привітав всіх присутніх із святом та попросив вшанувати хвилиною мовчання всіх загиблих:

  • Звичайно, зважаючи на ті тяжкі  втрати, які несе наш народ, ми намагаємось дарувати тепло вам, нашим колегам, нашим студентам, показуючи, що в світі є добро. І добро обов’язково переможе. Але ми можемо зустрічатися в цій залі, і можемо продовжувати освітній процес завдяки нашим захисникам, які кладуть свої голови, віддають свої життя за нашу Батьківщину за нас з вами. Тому прошу, хвилиною мовчання вшанувати всіх полеглих  українців. І віримо в нашу Перемогу.

 Особисто  вручив грамоти  за високі показники у виробничій діяльності, активну участь у громадському житті університету та з нагоди професійного свята. Також вручив подяки від Чернігівської обласної адміністрації, грамоти від МОН України. Студенти вручали квіти.  Голова профспілки працівників  Ніжинського державного університету Олексій Лейберов  також привітав всіх зі святом,  вручив грамоти та квіти.

У святковому концерті виступили: лауреат міжнародних та всеукраїнських  конкурсів та фестивалів, володар золотої медалі першої всесвітньої хорової олімпіади, переможець третього національного хорового конкурсу імені Миколи Леонтовича – молодіжний хор «Світич» Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя. Диригенти –  заслужені діячі   мистецтв України, професори Людмила Шумська та  Людмила Костенко, лауреат всеукраїнських та міжнародних конкурсів оркестр народних інструментів –  художній керівник народний артист України, професор, завідувач кафедри інструментально-виконавської підготовки Микола Шумський.   З сольними номерами виступили:  Євгеній Павленко, Анастасія Люлько, Ярослав Йотка, Вячеслав Кланюк. Ведучою свята була чарівна Анастасія Йотка.

Студенти виступили з словами вдячності:

  • Ми вітаємо усіх, хто навчає і надає знання. і ми дуже вдячні вам освітянам, за ваш внесок в розвиток України, у формування нового покоління її громадян, адже це є неоціненним скарбом, бо передаючи кожній молодій людині знання, для високої освіченості і духовності,  ви стимулюєте молодь змінюватись на краще і змінювати нашу державу.

Марина Ігнатенко

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь