Дружня толока: біля школи на Ніжинщині висадили 40 кущів троянд

Україна буде квітнути! Щоб зробити ці слова реальністю невтомно працює команда проєкту «Освіта у надзвичайних ситуаціях».

40 кущів троянд прикрашатимуть тепер шкільне подвір`я села Галиця на Чернігівщині.

До дружньої толоки долучились і учні, і педагоги і, як завжди, члени команди проєкту. А після висадки рослин педагоги з неменшим ентузіазмом взяли участь у тренінгу, який для них провела психологині проєкту Наталка Колесніченко. Вона познайомила учасників з новим освітнім напрямком – навчанням через гру. Така форма пізнання світу – це не окремі ігри, включені в процес заучування, а навчання, яке повністю засноване на грі, в якій закладені певні мета, завдання та результати.

А ще говорили про мінну безпеку, правила якої тепер важливо пам`ятати і дорослим, і дітям. Нагадаємо, що раніше проєкт передав педагогам Галиці ноутбуки та допоміг замінили частину вікон у шкільному приміщенні на нові. Основне завдання проєкту «Освіта у надзвичайних ситуаціях» – зробити навчання в Україні безпечним та доступним і надати дітям можливість отримувати якісну освіту. Загалом проєктом охоплено 18 освітніх закладів на деокупованих територіях Київської та Чернігівської областей.

Жіночий консорціум України

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь