Вандали в Ніжині не сплять. Фото

Обмальовані та обписані стовпи електромереж на Гоголівській — лише вершина айсберга. Для когось це дріб’язок, але з таких дрібниць і починається вседозволеність. Найбільше обурює те, що вандали дісталися до скверу Героїв Чорнобиля: було вивернуто і вирвано “з корінням” усі урни для сміття.

Скоріш за все, підготовлені для того щоб забрати їх уночі. Цього разу, вдалося зберегти майно громади завдяки зверненню до комунальних працівників свідомих та небайдужих жителів вул. Мацієвського.

Що керує вандалами: нудьга, безкарність чи самоствердження?!

І на завершення, на одній із зупинок маршрутного автотранспорту “хтось” “дбайливо” залишив комунальним робітникам подарунок від діда Мороза.

Не так це й смішно як здається. Маленькі урни біля зупинок призначені для дрібного сміття, а майже у кожному дворі є контейнери для ТПВ.

Хтось скаже, що це ж нічого страшного, людина ж не викинула мішок з відходами обабіч дороги. Насправді ж, така ситуація — це прояв неповаги та браку культури виховання. А навіщо відвозити сміття до великого контейнера, якщо “комунальники всеодно приберуть”?

У розвинених країнах створюючи щось нове, навіть не спаде на думку запитати себе: “Може не треба саджати цю чудову клумбу, чи робити локацію для відпочинку, бо її ж завтра зіпсують?”. А як з цим у нас?

За матеріалами КП ВУКГ 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь