Білим Янголом злетіла в небо душа Захисника з Носівщини…

27 листопада Носівщина в останню дорогу на щиті проводжала воїна – захисника, солдата Андрія  Михайловича Пирогова.

Усі жителі громади, незважаючи на негоду,  вийшли віддати останню шану Герою про всьому маршруту руху колони з тілом воїна.

 Вони, наші Воїни війська Небесного не жаліють ні душі, ні тіла за кожного  з нас, кожної хвилини ризикуючи втратити найдорожче – життя. І, на жаль, втрачають.

 Тож такі зустрічі – це найменша вдячність,  яка  може бути.

Надзвичайно боляче проводжати в останню дорогу людей, яким би ще жити і жити, як і відшукати потрібні слова, бо жодні з них не зможуть  зменшити біль від смерті  рідної людини.

Скільки ще? Подумки і вголос кожен з нас ставить це страшне і водночас риторичне запитання. Скільки ще має полягти життів наших воїнів, коли той ненаситний ворог вгамує свої диявольські амбіції? Скільки ще має бути виплакано сліз  українськими матерями, дружинами, дітьми від втрати найдорожчих?!

Але якби не вони, кожен з тих, хто  взяв до рук зброю і  став на захист рідної землі, чи була б донині Україна? Певно, ні.

 Тому кожного дня дякуючи нашим воїнам за їхню  неймовірну мужність і жертовність, за їхню силу духу і любов до України, не забуваймо і вшановувати пам’ять кожного, хто  за майбутню Україну  заплатив своїм життям.

Солдата Андрія Пирогова поховано на кладовищі по вул. Освіти у с. Володькова Дівиця, де він проживав з родиною.

 Вічна і світла пам’ять Герою, воїну Андрію!

Пресслужба Носівської міської ради

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь