“Пошта Святого Миколая” в Ніжині продовжує свою роботу

Більше 200 дітлахів цьогоріч протягом минулого місяця відвідали імпровізоване поштове відділення «Пошти Святого Миколая», що розмістилося у відділі НКМ ім. І Спаського «Музей історії Ніжина».

Це майже вдвічі більше, ніж минулого року!

Школярі й дошкільнята разом зі своїми батьками, вчителями, вихователями завітали до музею аби написати листа Святому Миколаю й довірити йому найпотаємніші бажання. Або ж приходили цілими родинами, щоб вкинути у поштову скриньку заздалегідь написаний і підписаний лист.Багато хто разом із однокласниками взяли участь у майстер-класах із написання листа Святому Миколаю шрифтом Брайля. Своєрідними провідниками у світ передріздвяних святкових чарів стали завзяті й працьовиті ельфи – помічники Святого Миколая, яких зіграли співробітники музею. Водночас, знайомлячись із цілком новою для них системою письма, діти вчилися розуміти потреби людей із вадами зору.

Враховуючи цікавість як до майстер-класів із написання листа Святому Миколаю у стінах «Музею історії Ніжина», так і до імпровізованого Ніжинського відділення «Пошти Святого Миколая» загалом, його роботу вирішено продовжити до 19 грудня 2023 р.

Хоча у Святого Миколая дуже багато клопотів напередодні різдвяних свят, але він обіцяв, що обов’язково ще завітає цьогоріч до Ніжина, зосібна, до відділення своєї пошти!

Чекаємо Вас за адресою: м. Ніжин, вул. Якова Батюка, 14 (з 10.00 до 16.00, обідня перерва з 12.00 до 13.00; без вихідних).Додаткова інформація: (068) 353-59-57 (Сергій)

Замовлення майстер-класу: (097) 759-50-19 (Роман)

Ніжинський краєзнавчий музей ім. Івана Спаського

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь