Сергій Токарєв анонсував партнерство з Tiny Studio у межах нового напрямку інвестиційної групи Roosh

 

 

 

 

Українська інвестиційна група Roosh, яка розвиває та масштабує технологічні бізнеси у всьому світі, запускає новий напрямок роботи Roosh X — він інвестуватиме в компанії та стартапи, які фокусуються на прибутковості бізнесу. У межах Roosh X відбуватимуться колаборації з іншими компаніями, поділився на своїй Facebook-сторінці Сергій Токарєв, IT-бізнесмен та співзасновник Roosh.

Підприємець зазначив, що першим партнером групи у межах нового вектору роботи стала канадська Tiny Studio.

“Tiny Studio — це канадська венчурна студія та частина холдингу Tiny, яка будує та розвиває прибуткові компанії по всьому світу. Разом плануємо трансформувати домінування європейського приватного капіталу за допомогою гнучкого капіталу та спільної підтримки розвитку бізнесів”, — написав Сергій Токарєв.

Roosh X та Tiny Studio працюватимуть з технологічними бізнесами з доходом від $ 5 млн. Такі компанії зможуть залучити інвестиції від $ 500 тис. до $ 10 млн, а ще для їхніх фаундерів стануть доступними експертизи Roosh та Tiny Studio. Разом це сприятиме посиленню позицій компаній на ринку, оптимізації бізнес-діяльності та досягненню стратегічних цілей.

За словами Олівера Лоу, CEO Tiny Studio, у колаборації з Roosh X канадська компанія застосовуватиме навички у створенні, масштабуванні та екзитах стартапів.

“Ми віримо, що разом зможемо досягти неймовірних і стійких результатів для фаундерів і стартапів, які орієнтовані на отримання прибутку. В умовах, коли традиційні венчурні фонди є менш ефективними, а все більше фаундерів відмовляються від мислення, орієнтованого на зростання за будь-яку ціну, це ідеальний момент для формування такого партнерства”, — наголосив Олівер Лоу.

Як зазначив співзасновник та партнер Roosh Ден Дмитренко, така співпраця відрізняється від традиційного венчурного інвестування. Можливості та досвід обох компаній нададуть бізнесам унікальну підтримку, яку не може запропонувати жоден актор європейського ринку.

Roosh X та Tiny Studio пропонують технологічним бізнесам:

  • інвестиції для розвитку бізнесу та збільшення доходів;

  • залучення висококваліфікованих девелоперів та інших фахівців, а також можливість співпрацювати з експертами у AI/ML-галузях;

  • створення нових продуктів та трансформація вже наявних для збільшення доходів;

  • створення нових джерел доходу;

  • стратегічне консультування та супровід керівних та core-команд;

  • за необхідності — екзит.

Roosh Ventures, який є частиною інвестиційної групи Roosh, інвестує у tech-стартапи на стадіях від Pre-seed до Series A. Серед бізнесів — ті, які працюють у галузях корпоративних SaaS-рішень, fintech, gaming, AI, та спрямовані на капіталізацію. 

Roosh X вкладатиметься у компанії, що націлені на максимізацію прибутків. Така стратегія набуває все більшої популярності серед бізнесів, чиї фаундери не готові регулярно залучати інвестиції, збільшувати капіталізацію та гнатися за ростом виручки. Roosh X стане порятунком для тих компаній, які хочуть сконцентруватися на розбудові прибуткового бізнесу.

Як підкреслює Сергій Токарєв, такий підхід дозволяє засновникам контролювати напрямки розвитку бізнесу, одночасно з цим забезпечуючи йому довгострокову життєздатність. Оскільки є підприємці, які не чекають на ранній екзіт, а шукають альтернативні варіанти залучення інвестицій.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь