Ніжинський виш жде на зустріч випускників різних поколінь

 

 

 

 

 Цьогоріч факультет іноземних мов Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя відзначає поважний вік: 70-річчя факультету.

Повідомляє сайт «Нежатин».

В рамках святкування університет планує зібрати випускників факультету, які вивчали іноземні мови саме в стінах даної alma mater.

Зустріч відбудеться вже на цих вихідних, у суботу  – 21 вересня.

10.00 -11.00 – реєстрація учасників

11.00 – 11.30 – мітинг-відкриття (біля  Гоголівського корпусу)

11.30 – 14.00 – святкова програма «Ми знову тут, в своїй родині …» (актова зала Гоголівського корпусу)

14.00 – 15.00 – зустрічі випускників та викладачів в аудиторіях факультету,  обмін спогадами, обговорення проекту «Асоціація випускників факультету іноземних мов НДУ»

15.00 – 16.00 – екскурсії, консультації

16.00 – неформальне спілкування в малих групах (за індивідуальними планами).

(http://www.ndu.edu.ua/index.php/en/novinifakultetuinozemnikhmov/item/2338-prohramasviatkuvannia-70-richchiafakultetuinozemnykhmov)

Не секрет що багато випускників живе не лише в місті Ніжині, а й в різних куточках України, а також далеко за її межами.

Наразі у студентів різних років є можливість зустрітися з одногрупниками, присісти за університетську парту, заново пережити хвилюючі моменти студентства, пройтися знайомими коридорами та аудиторіями.

Також в рамках святкування факультету іноземних мов заплановано урочисті збори викладачів та студентів факультету – 26 вересня о 13.30 в актовій залі нового корпусу.

У п’ятницю 27 вересня та в суботу 28, в університеті пройде VІІ Міжнародна науково-практична конференція Інновації в освіті: сучасні підходи до професійного розвитку вчителів іноземних мов.

 

Матеріал підготувала Тіна Кошелевська

Фото Alexandr Podchibin

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь