Ніжинський тренер Володимир Тимченко виборов блискучу перемогу на Всеукраїнському турнірі з бразильського джиу-джитсу

 

 

 

 

13 серпня у місті Києві проходив відкритий Всеукраїнський турнір з Бразильського джиу-джитсу. В змаганнях взяли участь 400 спортсменів з усієї України.

Стартовий внесок – 500 грн. з кожного учасника. За мінусом витрат на проведення змагань, немала сума пішла на підтримку ЗСУ.

Перебуваючи у черговій відпустці тренер з бойового самбо КДЮСШ НМО ФСТ “Спартак” – Тимченко Володимир вирішив спробувати та внести і свою частку у перемогу. Після регістрації, його відразу внесли до розділу синіх поясів, де можуть виступати досвідчені представники Бразильского Джиу-джицу та не нижче Майстра Спорту України представники інших видів єдиноборств.

Володимир – Майстер Спорту України з бойового самбо ( ІІІ призер Чемпіонату Європи 2017 серед чоловіків) та Майстер Спорту України Міжнародного класу з хортингу ( ІІ призер Чемпіонату Світу 2016 серед чоловіків ), тому і потрапив до сильної підгрупи.

Виступаючи у ваговій категорії 70 кг, провів 4 сутички та посів ПЕРШЕ місце.

Найважчою була третя сутичка за вихід до фіналу. Програючи 4:0 за 30 сек. до кінця, зміг відіграти 11 балів, і на завершення за 5 сек. до закінчення сутички провести больовий прийом.


Спортсмени та тренери КДЮСШ НМО ФСТ “Спартак” вітають Володимира та чекають на нові прийоми з джиу-джитцу.

Інформацію та фото сайту Нежатин надав директор КДЮСШ НМО ФСТ “Спартак” Павло Кудлай

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь