Насичений і плідний день: у Ніжині вшанували Святе Писання

 

 

 

 

Останню неділю листопада у світі традиційно відзначають міжнародний день Біблії.

Вже декілька років до святкування долучаються і ніжинці, які люблять і шанують Слово Боже. Правда організаційні питання часто корегують сам день. Так сталося і цього року.

Отець Михаїл, настоятель храму Святої Покрови, пише:

“Зважаючи на жорстоку війну, що точиться на нашій землі і на те, що важко сьогодні щось наперед спланувати на днях у Ніжині ми завчасно вшанували Святе Писання.

Розпочали ми цей день із вшанування наших Героїв, що життя своє поклали за наше майбутнє , за Україну покладанням квітів. Разом із Українським Біблійним Товариством ми відвідали наших захисників і рятувальників. Розказали їм про Біблію, про Христа Спасителя, про Віру. Укріпили їх Божою благодаттю і подарували кожному примірник Святого Писання.

Викладач будинку дітей та юнацтва Ірина Наконечна із своєю ученицею Ганусею співали пісні і декламували поезію перемоги.

Вдячні воїни нагодували нас «солдатською кашкою». Від Ніжина, від громади Храму Святої Покрови для наших воїнів на передовій ми передали представнику Біблійного товариства Юрію Петренку 1000 плакатів із словами 34 псалма та зображенням Ніжинських храмів.

Був насичений і плідний день на славу Божу і для нашої перемоги.

Разом! З Богом! До перемоги! Слава Україні і слава Богу нашому, Ісусу Христу!“.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь