Антонівський міст зруйновано: окупанти підірвали його, коли виходили з міста. Фото

 

 

 

 

Російські ЗМІ опублікували фото і відео зруйнованого Антонівського моста біля Херсона, повідомляють, що його могли підірвати окупанти, коли виходили з міста на лівий берег.

Джерело: воєнкор “Комсомольської правди” Олександр Коц у Telegram, Суспільне Херсон, херсонське видання “Мост“, FreeДом із посиланням на депутата ради Херсона Юрія Стельмашенка

Коц показав відео з місця події. За його словами, зруйновані два прольоти моста. Він заявив, що міст підірвали росіяни, коли виходили з Херсона на лівий берег. 

 

Російські пропагандисти також публікують фото Антонівського моста з інших ракурсів. На знімках видно, що руйнування дуже масштабні. 

 

“Суспільне Херсон” показало фото, надане місцевими жителями. На ньому видно, що міст зруйнований у кількох місцях. 

 

Також у Telegram-каналах пропагандистів з’явилося відео відходу росіян після підриву моста. Повідомляється, що пішки понтоном відходять частини спецназу, які прикривали відступ основних сил. 

Імпровізований міст із барж поруч з Антонівським мостом також підірваний.

Херсонське видання “Мост” повідомило, що росіяни почали руйнувати інфраструктуру Херсона перед відступом – окупанти вже підірвали котельні, телевежу та об’єкт обленерго. 

За словами Стельмашенка, під час відступу загарбники підірвали також водоканал.

ТЕЦ теж підірвали. ТЕЦ, обленерго і водоканал. Тобто зараз, після приходу українських сил, потрібні дуже серйозні стабілізаційні заходи щодо забезпечення таких першочергових потреб“.

УП

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь