Служба таксі “Лідер” – найдешевші тарифи у Ніжині та за його межами

 

 

 

 

Ніжинська служба таксі «Лідер» вже 15 років надає послуги по перевезенню пасажирів, і не припиняє свою роботу в ці скрутні часи. Назва цієї служби таксі говорить сама за себе: “Лідер” – означає “перший”.
Саме “Лідер” має ряд вагомих переваг над іншими надавачами таких послуг у нашому місті. Швидко, зручно і комфотно – це основні принципи в роботі цієї служби таксі
, що особливо важливо у нинішні нелегкі часи. А ще – доступно, адже служба таксі “Лідер” зменшує тарифи.

“Лідер” працює для людей і не змінює своїм традиціям: тарифи цієї служби таксі були і на сьогодні залишаються найнижчими в місті, а сервіс зарекомендував себе на найвищому рівні.

Важливо: “Лідер” працює і за відсутності електроенергії, і пасажири можуть повноцінно користуватись послугами таксі.

З метою комфортного пересування по місту вдень, служба таксі “Лідер” встановила найдешевші тарифи на поїздки з 9 години ранку до 16:00.

Також “Лідер” з комфортом привезе пасажирів як за межі нашого міста, до будь-якого населеного пункту.

Звертаємо увагу: за тарифами таксі “Лідер” вартість поїздки від центральної площі міста у напрямку до залізничного вокзалу вартує 90 грн, а якщо вдень, то ще дешевше – 84 грн… У той же час вартість поїздки за тарифами інших служб таксі міста Ніжина обійдеться в 101 грн, незалежно від часу доби.

Таксі “Лідер” вкотре доводить, що працює для людей, з розумінням потреб і можливостей своїх клієнтів. Служба не припиняє роботу в будь-якій ситуації, а ціни, всупереч складній економічній ситуації в країні, завжди доступні, тарифи – найдешевші в місті.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь