Щітки для пральної машини — найкращий вибір

 Кожного дня ми користуємося різною побутовою технікою, яка допомагає нам з домашніми справами, на кшталт — пилотяга, духовки чи мікрохвильовки. Пральна машина — не виключення, адже щоденно ми забруднюємо наші речі, з якими машинка добре справляється.

  Зараз в мережі інтернет можна обрати будь-яку машинку, але важливо розуміти: підтримка її роботи є вкрай важливою для якнайдовшої роботи. Техніка здатна ламатися, якщо не підтримувати її роботу. Приблизно 85% сучасних пральних машин укомплектовані радянськими двигунами. З початку 90-х років сучасні двигуни поступово, але швидко витіснили з ринку такі, що працюють від однієї фази. Головні переваги колекторних двигунів  сильна потужність, щільність і простота в управлінні.

  Саме через це останнім часом набирає обертів пошук поняття “щітки для пральної машини”. Щітки мотора — це не велика, але важлива складова машинки, адже без них робота двигуна  неможлива. Обертання барабану відбувається завдяки щіткам, що забезпечують передачу енергії із поверхневого ланцюга на обмотку електромотора агрегату. Вони служать тривалий проміжок часу, але також здатні “зазнавати краху”. Саме через це більшість магазинів побутової техніки пропонує матеріали такого роду, які служитимуть довго. За статистикою, щітки для пральної машини на https://patok.com.ua/catalog/shchetki_dvigatelya/ найбільш якісні, їхня вартість  одна з найнижчих в Україні, проте якість  найвища, на що вказує рейтинг магазину та відгуки клієнтів.

  Щітки бренда “Patok” складаються з циліндричної або кубічної насадки та довгої пружини. В пральних машинках зазвичай використовують вугільні двигуни, бо саме вони вважаються надійними і довговічними, при цьому не надто дорогими.

Як дізнатися, що щітки двигуна більше несправна?

Ви помітите такі ознаки:

  • під час прання барабан несподівано припинить роботу, але не спостерігається перепад напруги;
  • погіршиться полоскання і віджимання шляхом зменшення інтенсивності двигуна;
  • з’явиться не дуже відчутний запах гару за час роботи машинного двигуна;

  Мінімальний строк роботи щіток  5 років, потім вони стираються і потребують заміни. Щітки, які пропонує нaш магазин є вашим гарантом роботи пральної машини, а також застереже вас від зламу двигуна. Заміна такої деталі обійдеться у рази дешевше, аніж ремонт силового агрегату.

  Пропонуємо придбати оригінальні щітки для пральних машин, які прослугують тривалий період часу. З усіх питань, які виникатимуть під час вибору запчастин, ви можете звернутися до спеціалістів нашого магазину. Вони із радістю допоможуть вам обрати “гарант роботи” для пральної машини.

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь