Скільки ніжинських депутатів вступили до лав ЗСУ?

 

 

 

 

12 депутатів найбільших громад Чернігівської області мобілізували до лав ЗСУ.

Таку інформацію Суспільному надали у міських радах таких громад як Чернігівська, Ніжинська, Новгород-Сіверська, Менська, Прилуцька та Корюківська.

У Чернігівській міській раді VIII скликання загалом 42 депутати. Станом на 24 січня 2023 року до лав ЗСУ мобілізували двох. Обидва представляють фракцію “Рідний дім”.

До складу Ніжинської міської ради VIII скликання входять 38 депутатів. З них наразі служать у війську троє. Один з фракції “За майбутнє”, другий — з “Європейської солідарності”, третій — з фракції “Рідний дім”.

Загальний склад депутатів Прилуцької міської ради VIII скликання становить 34 депутати. До лав Збройних Сил України мобілізували двох депутатів: з них один депутат — від фракції ВО “Батьківщина” та один депутат — від “За Майбутнє”.

У Новгород-Сіверській міській раді VIII скликання загалом 26 депутатів, а мобілізовано одного депутата від фракції “Рідний дім”, йдеться у відповіді на інформаційний запит.

Загальна кількість депутатів у Менській міській раді VIII скликання становить 26 людей. Станом на 24 січня 2023 року до лав ЗСУ мобілізували три депутати. Один є членом фракції “Європейська солідарність”, ще один — “Слуга народу”, третій з фракції “Наш край”. Останній вже пішов у відставку з військової служби через досягнення ним граничного віку перебування у війську.

У депутатському корпусі Корюківської міської ради VIII скликання також 26 людей. З них тільки один депутат наразі мобілізований до лав ЗСУ. Чоловік є членом фракції “Слуга народу”.

Суспільне

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь