Ніжинці розповіли про свій внесок у перемогу: 22% постійно донатять на ЗСУ

 

 

 

 

24 лютого – річниця повномаштабного вторгнення росії на територію України…

Протягом 2022 “лютого” року ми щодня розповідали про поразки та перемоги, описували неймовірно радісні та невимовно сумні події, писали про мужніх українців, які щодня з усіх сил наближають перемогу України.

Основа нашої стійкості – люди. Звичайні люди. Звичайні Герої.” – написав Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний у зверненні з нагоди річниці вторгення.

Напередодні 24 лютого “Нежатин” провів опитування серед мешканців Ніжина, щоб дізнатись, який внесок у перемогу зробили містяни (в опитуванні взяли участь 37 осіб).

Найбільше ніжинців – 22% відповідали, що постійно донатять на ЗСУ. І лише 3% сказали, що вступили до Сил оборони України. Але ми знаємо, що насправді Героїв, які пішли до війська, щоб захищати незалежність Батьківщини, набагато більше, просто вони всі зараз на фронті та боряться за наше майбутнє.

24% містян розповіли, що працюють на об`єктах критичної інфраструктури. Це лікарі, пожежники, ДСНС, електрики та інші герої тилу, які усувають наслідки російських атак.

Крім того, 14% опитаних відповіли, що нічого не роблять і продовжують жити звичайним життям. Дуже сумно, що деякі українці досі не зрозуміли, що війна стосується кожного, проте ми впевнені, що байдужих людей набагато менше за тих, хто щодня віддає останнє, щоб наблизити перемогу.

Це був рік стійкості. Рік небайдужості. Рік мужності. Рік болю. Рік надії. Рік витримки. Рік єдності.

Рік незламності. Лютий рік незламності.

Його головний підсумок – ми вистояли. Ми не зазнали поразки. І зробимо все, щоб цього року здобути перемогу.” – сказав Володимир Зеленський у зверненні з нагоди першої річниця повномаштабного вторгнення.

Фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь