Паралімпієць Дмитро Суярко став батьком

 

 

 

 

На початку березня у родині відомого спортсмена та паралімпійця Дмитра Суярка та його дружини Надії народилася донечка. Про що повідомили друзі та близькі у соцмережах, вітаючи молоду пару. Однак свій щасливий статус подружжя поки не не надто афішує, як і не викладає світлини з немовлям..

Окрім того, родина виховує і старшого сина Артема від попереднього шлюбу Надії. Дмитро приділяє чималу увагу пасинкові, зокрема, судячи зі сторіс його дружини, займається з хлопчиком спортом. Обоє батьків підписані на сторінку Артема в інстаграмі.

Дмитро і Надія одружилися у Чернігові торік 1 вересня. На власному весіллі новоспечене подружжя навіть встигло поволонтерити і зібрати гроші на тактичні рукавиці для військових.

Також ще раніше відомий спортсмен виставив на продаж свою медаль з Паралімпіади у Пекіні за $5,3 тис. Ці гроші пішли на закупівлю двох тепловізорів, мікроавтобусу для захисників.

«Доволі солідний такий мікроавтобус. Гроші використав із лоту, що пішов із молотка за 5300 доларів. На ньому і привезли гуманітарку із Західної України», – розповів згодом спортсмен сайту Нежатин.

Також спортсмен потрапив до списку Forbes у європейському рейтингу «30 до 30». Таким чином часопис відзначив внесок найяскравіших спортсменів у розвиток галузі.

Дмитру Суярку 26 років. Він – уродженець села Вертіївка Ніжинського району, де досі живуть його рідні. Свого часу хотів вступити до лав територіальної оборони, але йому відмовили – через його зірковий статус.

Спортсмен дебютував на Паралімпійських іграх у Пхьончхані, Південна Корея 10 березня 2018. У біатлонній гонці на 7,5 кілометрів серед спортсменів з вадами зору він був шостим.

На Паралімпіаді в Пекіні торік біатлоніст виборов 1 золоту та 3 бронзові медалі.

“Час Чернігівський” 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь