У центрі Ніжина безпритульні собаки нападають на перехожих

 

 

 

 

Проблема безпритульних собак вже не один рік турбує мешканців Ніжина, адже окрім масового розмноження чотирилапих безхачетнків, останнім часом вони стають все агресивнішими до перехожих.

У соціальних мережах журналісти “Нежатину” не раз спостерігали невдоволення ніжинців поведінкою вуличних собак. Зокрема, вчора у місцевій групі ми побачили фото – наслідки прогулянки центром міста. Безпритульні тварини покусали місцевого мешканця!

Немає опису.
https://t.me/+EhHA-7vTrOxmOWJi

Також просторами Інтернету “гуляє” відео, як на площі собаки женуться за велосипедистом.

https://t.me/+EhHA-7vTrOxmOWJi

!Проблему агресії безпритульних тварин необхідно терміново вирішувати, адже вони ставлять під загрозу життя та здоров`я ніжинців!

Нагадаємо, що раніше ми звертались за коментарем до начальника управління ЖКГ та Будівництва Анатолія Кушніренко, щоб дізнатися, що можна зробити в цій ситуації.

Анатолій Кушніренко розповів: “Цього року кошти виділені лише на стерилізацію тварин. Щодо притулку, то питання обговорюється роками, і це не так просто. На сьогодні немає навіть підходящої земельної ділянки (треба ж, щоб це було за межами міста”). Тож поки маємо те, що маємо. Така проблема не лише у нас, вона – по всій Україні!”.

Важливо зазначити – стерилізація тварин не допоможе вирішити проблему із нападами на місцевих жителів! А притулку для ніжинських чотирилапих безхатьок найближчим часом чекати не варто.

Тож як захистити мешканців Ніжина від нападу агресивних собак?

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь